Inel silicon gravura cu vopsea

Diferite marimi, diverse culori si moduri de personalizare.

Comanda minima 500 bucati.

Termen: 15 zile lucratoare.

Pentru mai multe informatii contacteaza-ne!

Pentru mostra virtuala avem nevoie de urmatoarele: cantitate, culoare text si inel, marime inel, font text, mod de personalizare.

Descriere

Inel silicon gravura cu vopsea este ideal ca sa apara textul/ logoul tau pe suprafata acesteia.

Aceeas metoda este folosita la inelul din silicon la personalizare cat si la bratarile din silicon, dar pe o suprafata mult mai mica.

Inelul este produs din silicon, iar personalizarea se face dupa cerinta. Moduri de personalizare, adica cum doresti sa apara textul sau logoul pe inelul silicon: gravura si vopsea, numai gravura fara sa fie adaugat vopsea, imprimare, embosare sau relief, embosare cu vopsea. Langa aceste moduri de personalizari poti sa mai alegi ca inelul sa fie fosforescent.

Culoarea inelelor poate sa fie orice culoare pantone, regula este ca minim 50 bucati/ culoare. Din tabelul pantone poti sa alegi intre mai multe culori pentru a avea cele mai extravagante culori pentru inele.

Grafica/designul inelelor trebuie sa fie la fel la fiecare bucata. Culoarea inelelor si a vopselei poate varia dar nu mai putin de 50 buc/culori. Dimensiunea inelului de poate personaliza. Comanda minima pentru inel silicon gravura cu vopsea este 500 bucati. Daca nu ai grafica facuta, noi iti putem pregati o mostra virtuala cum o sa arate inelul cu textul/ sigla ta. Bine inteles cu culorile alese de tine, nu uita sa ne lasi orice detaliu care ne poate ajuta sa-ti pregatim mostra. Noi avem nevoie de urmatoarele: dimensiune inel, culoare inel si text/sigla, font text, modul de personalizare.

Inelul din silicon iti poate purta reclama ta cu usurinta. Nu ezita se ne contactezi, o sa te ajutam cu cea mai mare placere pentru a alege inelul dorit.