Dă culoare festivalului tău!

În fiecare an se organizează diferite festivaluri unde participă cei care adoră muzica, petrecerea, sau să fie între oameni sau pur și simplu le plac festivalurile. Deaceea e o idee foarte bună să îți promovezi festivalul cu brățări siliconice deoarece sunt foarte rezistente, le poți personaliza după placul tău, tu alegi culoarea, designul: text /+logoul.

 

Iar dacă te-ai gândit la un alt tip de brățară îți recomandăm brățările tyvek care sunt un fel de brățări de hârtie foarte rezistente la apă, și rezistent rupere. Fiecare brățară tyvek este personalizat după dorința ta, se pot folosi 1-4 culori. Ceea ce trebuie să știi despre acest produs: așa cum am mai scris este rezistent la apă, praf și rupere, este un ideal produs de identificare. Brățăriele TYVEK sunt cele mai populare brățări de identificare. Fiecare brățară are un număr de identificare. Nu poate fi transmisibil datorită sistemului de inchidere. Sistemul de prindere al brățării este sistem autocolant, brățara tyvek se lipește în jurul brațului și nu se poate rupe, sau nu se poate dă jos numai dacă este tăiată.

Brățările TYVEK sunt excelente soluții pentru brățări de identificare pentru cluburi, discoteci. Putem personaliza de la 100 bucăți până la 100000 bucăți în termen foarte scurt 1-3 zile lucrătoare.

 

Dacă dorești brățări de identificare mai speciale îți recomandăm brățările confecționate din material textil. E ideal pentru festivaluri pentru că este rezistent la apă, praf și rupere. Se personalizează după preferința clientului se poate personaliza de la 1 culoare până la personalizare full-color.

Brățări de identificare din textil au duă tipuri de inchidere. Unul metalic, la acesta este necesar o clește specială, care se poate cumpăra de la noi (la comenzi mai mari le oferim gratuit). După ce  este așezat pe mână și strânsă clipsul metalic cu cleșstele, acesta nu se mai poate desface, astfel devine netransmisibil. Același tipuri de brățări personalizate din material textil se pot face și cu inchidere din plastic. Acest sistem de inchidere are un clips de plastic, care se capsează ușor cu două degete, și cu acesta se inchide brățara. Odată brățara inchisă acesta nu se mai poate deshide. Datorită sistemului de inchidere aceste brățări sunt netransmisibile, astfel sunt o perfecte pentru brățări de identificare pentru evenimente, festivaluri, petrecerei, cluburi.

Ți-am prezentat trei tipuri de brățări ca să ai un festival bestial. Nu sta prea mult pe gânduri. Tot ce ai de făcut este să ne contactezi și împreună facem că brățările să arate bestiale.