Despre noi

Brataridinsilicon.ro a fost creat pentru a aduce produse publicitare pe piata din Romania.

La inceput ne-am ocupat numai de bratari din silicon, care s-au putut fi personalizate prin mai multe feluri.

Ani dupa ani am avut cereri si pentru alte produse, in asa fel am deschis catre o alta nisa: bratari textile, lanyarduri, inele din silicon, pop up telefon, tot ce se poate personaliza. Daca nu gasesti produsul pe care-l doresti pentru tine, firma ta, evenimentul pe care-l organizezi poti sa ne scrii cu mare incredere.

Ai intrebari legat de produsele noastre? Nu-i nicio problema, deaceea suntem sa te indrumam, sa-ti oferim cele mai potrivite produse pentru evenimentul tau.

Avem rugamintea sa respecti termenul de executie si livrare, care este 10-15 zile lucratoare. Dar te rugam sa tii cont ca la o comanda mai mare (peste 10.000) perioada poate sa fie mai mare.

Vrem sa avem cea mai buna colaborare cu tine nu numai momentan si pe termen lung.

Dorim sa avem un parteneriat reusit.

Iti oferim: 200% garantie a produselor comandate de la noi, mostra virtuala, transport gratuit.

Ce inseamna 200% garantie? E usor, produsele nu corespund descrierii ce ai primit de la noi inainte sa finalizezi comanda (sa primim BT). Ne trimiti inapoi, iti refacem produsele sau iti viram banii inapoi in 24H fara nicio suparare. Dar din pacate, daca grafica a fost acceptata de tine si am primit BT din partea ta aceasta garantie nu se mai aplica. Exista solutii, daca greseala nu este a noastra oricum iti facem o reducere, pentru ca oricine poate gresii. Stay chill!

Pentru un parteneriat bun, indelungat iti garantam ca acordul dat de tine ca produsul/produsele comandate de tine le putem folosi ca referinta, iti respectam decizia.  Noi nu revindem produsele nici persoanelor fizice, nici juridice.