Ne place foarte mult să lucrăm cu clienți creativi. Ne sunt foarte dragi agențiile care văd posibilitățiile în materialele promoționale din silicon. Recent am putut să lucrăm cu o agenție de publicitate care a dat dovadă de foarte multă creativitate. Am început să lucrăm impreună pe un proiect de termen lung. Construim împreună campania de marketing, noi cu produse promoționale, ei cu idei inedite :).

Pornind de la această aventură pozitivă vreau să vă prezint și alte produse ce le putem realiza din silicon. Ah, și să nu uit, mai nou putem lucra și cu materialul PVC, astfel putem crea noi produse cu design-ul clientului, de exemplu breloc din cauciuc cu orice formă.Slap-bracelet-romania

Unul dintre noile noastre produse sunt brățările noastre numite Slap Bracelet. Am realizat pentru prima dată acest produs pentru un client din afara UE, și au fost foarte mulțumiți de calitatea produselor. Față de brățările din silicon, aceste brățări se potrivesc pe orice mărime de încheietură de mână, se ”montează”  ușor pe braț, se plesnește de acesta, iar brățara se rulează în jurul brațului la mărime exact potrivită. Prețul pentru acest material promoțional diferă în funcție de cantitate, dar este între 2 lei și 10 lei / bucată cu tot cu personalizare print, cantitatea minimă de comandă ar fi 50 bucăți.

Recent am avut și câteva lucrări de brelocuri din PVC. Acestea sunt realizate la extensia firmei noastre din HK, unde o linie de producție lucrează doar pentru clienții noștrii, astfel putem asigura același timp de execuție scurt ca pentru produsele executate în UE, 15 zile calendaristice incluzând și transportul la adresa de livrare a clientului. Bineînțeles lucrăm la același standarde de calitate, cu care am obișnuit clienții noștrii.

brelocuri-pvcAceste brelocuri au fost realizate și livrate în 9-15 zile calendaristice direct de la linia noastră de producție la diferiți clienți din UE.

Prețurile de brelocuri din cauciuc pot diferi. Putem sa facem: breloc din cauciuc 3D, cu ambele fețe și formă personalizată, breloc din cauciuc print, etc. Practic orice variațiuni de breloc din cauciuc (PVC) se pot face. Pentru a stabili prețul trebuie să știm cantitatea dorită, metoda personalizare aleasă, și cel puțin grafica în idei mari. În principiu prețurile pentru avceste materiale promoționale variază între 0,50 lei și 10 lei. Pentru a vă putea face o cotație de preț exactă vă rugăm să ne contactați prin câmpurile de conatct din dreapta acestui articol.

mikulas-karkotoTot prin extensia nostră din HK am investit și într-un utilaj prin care putem să facem print CMYK pe brățări. Mai simplu: de astăzi putem imprima pe brățări design full-color. Facem brățări din silicon cu poze, brățări din silicon cu logo-uri cu multe culori. În stânga găsiți un produs personalizat pentru o campanie de publicitate de crăciun.

Prețul la aceste brățări iarăși diferă de cantitate, dar variază 1 leu și 8 lei/bucată, cantitatea minimă de comandă este de 100 bucăți.

De exemplu pentru 1000 bucăți prețul este de 2 lei/bucată – ofertă valabilă până în 01.04.2016.

Sigur pe lângă aceste produse putem realiza absolut tot din silicon. Doar câteva exemple: forme de brioșe personalizate, forme de ciocolată de casă personalizată, formă de inghețată de casă personalizată, suport de căni personalizate. Cum am spus mai sus, ne place să realizăm produse de silicon personalizate, inedite, creative după cerințele clientului. Pentru propuneri și cereri de ofertă vă rugăm să folosiți câmpul de contact din dreapta paginii, sau adresa de e-mail: office [a] brataridinsilicon.ro.