Nouă ne plac provocările! În așa fel, când e vorba de brățări, personalizam orice model și orice mărime. La început am lucrat cu brățări standard, dar făcând fața provocărilor, fabricăm și brățări din silicon personalizate pentru copii. Aceste brățări sunt mai mici decât brățările obișnuite. Mărimea acestora începe de la 15 cm- lungimea. Producem orice design, putem realiza chiar și cel mai fin design, cu linii subțiri, ideea noastră e să facem tot posibilul ca sa vedem satisfacția clienților. Culoare brățării poate să fie de orice culoare, deoarece noi lucrăm cu o gamă largă de culori.

Ai nevoie de îndrumare? Ai ideea cum vrei să arate brățara? Dar încă nu știi care ar fi culoarea ideală? Ne poti contacta foarte ușor și noi te ajutăm, îți creăm prin simulare virtuală brățara dorită de tine. Ca să alegi dintre culori, te sfătuim să folosești tabelul cu PANTONE, iar pentru font-ul potrivit, ai la dispoziție peste 25000 de tipuri pe site-ul www.dafont.com.

 

Dacă ai un eveniment unde o să participe toate categorii de vârstă, cel mai ideal e să folosești brățări din silicon pe care le poți personaliza după placul tău. Poți alege între mărimi, începând de la mărimi de la copii, până la mărimile pentru bărbați. Tu alegi lățimea, lungimea, textul, sau orice ceea ce vrei să apară pe brățară, alegi cum să fie personalizată, și noi ne ocupăm de restul.