Bratari din silicon embosate cu vopsea

Marimi, culori diferite.

Personalizare: embosare/3D cu vopsea.

Iti pregatim mostra virtuala gratuita.

Comanda minima 100 bucati.

Termen: 10-15 zile lucratoare.

 

Descriere

Bratari din silicon embosate cu vopsea sunt rar utilizate insa ele chiar ies in evidenta.

Acest produs este produs din silicon 100% ecologic. Rezista la apa, praf, soare si rupere. Culoarea bratarii nu pateaza, nu lasa urme nici pe piele, nici pe material textil sau orice alta suprafata. Siliconul nu se rupe foarte usor, deoarece este flexibil. Nici praful, nici razele soarelui nu afecteaza culoarea acestui produs. Bine inteles ca daca este expus la soare mai mult timp indelungat s-ar putea ca culoarea sa sufere mici modificari.

Bratara silicon embosat si vopsit cu culoare consta in urmatoarele: textul, logoul iese din suprafata bratarii, ajungand sa aiba o forma 3D, dupa care aceasta este acoperit cu vopsea. Opusul acestui produs este bratara silicon cu gravura si vopsea. In cazul acesta textul, sigla intra in suprafata bratarii si este umpluta cu vopsea.

Daca vrei ca textul tau sa aiba un efect superb atunci alege bratari din silicon embosate cu vopsea. Vor fi  ideale pentru tine si afacerea ta.

Avem marimi incepand pentru copii, pana la marimea pentru adulti.

Marima pentru copii incepe de la 150*12mm si ajunge pana la 170*12mm.

Marimea standard este: 202*12*2 mm care este ideal pentru adulti/barbati. Pentru femei deobicei este recomandat marimea 190*12mm.

Este important ca fiecare bratara trebuie sa aiba aceeasi grafica. La culoarea bratarii rugamintea noastra este urmatoare: minim 50 buc/ culori.

Pentru a alege culorile pentru bratara si text puteti vizualiza tabelul cu codurile pantone.