Bratara fosforescenta

Bratara lumineaza pe intuneric.

Se poate personaliza la fel ca si celalalte bratari din silicon.

Comanda minima 100 buc.

Timp de executie si livrare: 10-15 zile.

Descriere

Bratara fosforescenta este ideala daca doresti bratari  din silicon care sa ilumineze pe intuneric.

Bratara este produsa din silicon, care este rezistenta la praf, zgarietura, apa, antirupere.

Cum devin bratarile simpla fosforescente? La siliconul din care este produs bratara, se adauga un praf care este fosforescent. Din cauza aceasta devine bratara fosforescenta. In cele mai multe cazuri este cunoscuta doar bratara care este fosforescenta. Noi avem bratari din silicon la care si textul/ sigla poate sa fie fosforescenta. In cazul acesta personalizarea se face prin gravura si vopsea.

Daca personalizarea este gravura, embosare atunci nu se poate realiza ca grafica bratarii sa fie fosforescenta. La aceste personalizari grafica are culoarea identica a bratarii din silicon. Numai bratarile si gravura, embosarea poate sa fie fosforescenta.

Daca doresti ca grafica/designul sa lumineze pe intuneric, atunci trebuie sa alegi alte personalizari. Gravura cu vopsea, embosare cu vopsea sunt ideale pentru designul fosforescent.

Ai o afacere unde este bine venita bratara din silicon care sa-ti poarta reclama ta, atunci contacteaza-ne.

Nu esti sigur ce design doresti pentru bratari? Nu stii daca textul sau bratarile sa fie fosforescente? Ai dori sa stii ce marimi ar fi ideale pentru tine? Vrei sa vezi cum ar arata bratarile cu personalizarea aleasa de tine? E simpla solutia. Trebuie doar sa ne contactezi. Daca nu ai timp sa cauti pe site-ul nostru toate informatiile, noi o sa-ti oferim. Contacteaza-ne prin telefon sau prin email.