Bine de stiut

 

 

Personalizarea se face pe suprafata bratarii, ceea ce insemana ca pe exteriorul (partea mata) bratari este imprimat, gravurat, embosat, gravurat si umplut cu vopsea, embosat si colorat textul/sigla clientului. In cazul in care doriti se pot personaliza interiorul bratarii (partea lucioasa), dupa denumira personalizarii adaugati interior (ex. gravura interior)

 

 

 

Expresii folosite

Serigrafiere – prin aceasta metoda textul/ logo este printat si ars pe suprafata (exterior) bratarii.

 

 

Gravura – sau debosul este o metoda prin care textul sau grafica sunt gravate pe suprafata bratarii.

 

Gravura cu vopsea – in primul pas este acelas mod de personalizare ca la gravura simpla. Intai se gravureaza textul sau grafica dupa care urmeaza sa fie umplut manual cu vopsea ca sa iasa in evidenta.

 

Relief sau embosat – are efect de 3D, adica textul sau designul vor aparea ridicate in loc sa fie deprimat ca in cazul gravurii.

 

Relief cu vopsea – acest tip de personalizare este la fel ca relieful simplu, numai ca suprafata textului sau designului este pictat cu vopsea ca sa fie mai vizibil.

 

Serigrafiere interior, gravura interior, gravura cu vopsea interior, relief interior, relief cu vopsea interior inseamna ca personalizarea se face in interiorul bratarii.

Termenul: gravura interioara sau gravura + vopsea interioara  nu inseamna ca personalizarea este realizata pe exteriorul / suprafata bratarii. Acest termen inseamna ca doriti personalizarea in interiorul bratarii. Deoarece in acest context vorbim de personalizare nu este evident ca personalizarea sa fie pe partea exterioara a bratarii.

 

Ca sa plasezi o comanda urmeaza urmatorii pasi!

1. Stii deja ce produse publicitare vrei: bratari din silicon, bratari textile, bratari din hartie, bratari din pvc, brelocuri, inele din silicon, snuri pentru conferinte, lanyarduri pentru intrare.
2. Alege marimea dorita (se poate descarca)
3. Alege orice culoare PANTONE (descarcabil)
Bratarile siliconice pot fi realizate din mai multe culori, bratari segmentate, bratari tricolor sau bratari fosforescente.
4. Tipul de personalizare
La bratari din silicon poti alege urmatoarele personalizari: print/ serigrafiere, gravura/ debosare, embosare/ relief, gravura si culoare.
Bratarile din hartie, bratarile tyvek se personalizeaza prin serigrafiere. Textul, sloganul, sigla se printeaza pe suprafata bratarii. Cea mai ieftina mod de personalizare este imprimare o singura culoare.

Contact.

Termen de executie si livrare 10-15 zile lucratoare de la confirmare.
Pregatirea designului si costul transportului prin firma de curierat este gratuit.